Próxima parada: Mercat Marítim d'Artesania de El Serrallo (Tarragona)

¡Buenas tardes a tod@s!

¿Cómo va el veranito? Yo muy contenta y con muchos proyectos en mente. Uno de esos proyectos lo estoy llevando a cabo estas últimas semanas. Consiste en organizar y preparar mi próxima paradeta! Sí, sí! Lo habéis leído bien. El próximo fin de semana, 14 y 15 de julio pondré mi segunda paradeta en el Mercat Marítim d'Artesania del barrio de El Serrallo (Tarragona). El horario del mercado será de 17:30h a 00h, tanto el sábado como el domingo.

Estos días se celebran las fiestas de la Virgen del Carmen, patrona de los marineros. Se preveen unas fiestas de los más divertidas y tradicionales con castellers, el paseo de la virgen, el mercado de artesanía, etc.

Espero que os podáis escapar y disfrutar de un fin de semana lleno de emoción y calidad! Un abrazo :)

PD: Os dejo un avance de lo que presentaré en la paradeta! :D

_________________________________________________________

Bona tarda a tothom!

Com va l'estiuet? Jo molt contenta i amb molts projectes en ment. Un d'aquests projectes ho estic duent a terme aquestes últimes setmanes. Consisteix a organitzar i preparar la meva propera paradeta! Sí, sí! Ho heu llegit bé. El cap de setmana vinent, 14 i 15 de juliol posaré la meva segona paradeta en el Mercat Marítim d'Artesania del barri de El Serrallo (Tarragona). L'horari del mercat serà de 17:30h a 00h, tant el dissabte com el diumenge.

Aquests dies se celebren les festes de la Verge del Carme, patrona dels mariners. S'esperen unes festes de les més divertides i tradicionals amb castellers, el passeig de la verge, el mercat d'artesania, etc.

Espero que us pugueu escapar i gaudir d'un cap de setmana ple d'emoció i qualitat! Una abraçada :)

PD: Us deixo un abançament del que presentaré a la paradeta! :D





No hay comentarios: